Stichting Antwoord vind het belangrijk
dat kinderen jong van Jezus horen.
Hier lezen kinderen over Hem!

Regelmatig verscheept Antwoord boeken
en ander Bijbels materiaal naar Afrika
om tot zegen te zijn voor de mensen
daar. Helpt u mee?Spaaractie

Wilt u met kinderen sparen voor Stichting Antwoord? En kinderen bewust maken dat er in Afrika en Oost-Europa nog veel kinderen zijn die Jezus nog niet kennen? Organiseer dan een spaaractie op school of in de kerk.


We kunnen u altijd helpen om een leuke actie op te zetten. Hoe kunt u sparen met de kinderen?

Werkjes maken
Antwoord heeft twee verschillende werkjes die de kinderen kunnen maken. Als de werkjes af zijn, is het een spaarpot. Deze spaarpot kan dan gebruikt worden om geld op te halen voor de kleuterschool in Mozambique.

Kleurboekjes verkopen
Antwoord heeft leuke kleurboekjes voor kinderen. De ouders van de kinderen kunnen deze boekjes kopen voor het goede doel. De opbrengst gaat dan naar de kleuterschool in Mozambique.

Kaartenactie
Vlak voor de schoolvakanties kunnen jullie een kaartenactie doen. De kaart is geschreven door een kleuter uit Mozambique. Ouders en gemeenteleden kunnen een machtiging afgeven om eenmalig geld af te schrijven van hun rekening voor de kleuterschool.

De collecte in de kerk
U kunt voorstellen of de collecte in de kerk of tijdens de zondagsschool eenmalig mag dienen voor dit project. Daarnaast kunnen de kinderen ook het hele jaar door sparen voor dit project.

Aandacht in kerkblad
We zouden het leuk vinden als er bij jullie in het kerkblad in het kort vermeld kan worden wat Stichting Antwoord doet en dat er gespaard wordt voor de kleuterschool. Misschien maken dan gemeenteleden wel spontaan een gift over!

Koekjes bakken en verkopen
De kinderen kunnen thuis koekjes bakken, en deze dan weer verkopen in de kerk, bij vrienden, familie voor het goede doel.

Andere ideeën?
Wij staan ook open voor eigen creatieve ideeën. Graag zelfs. Daar kunnen wij ook alleen maar van leren.