Leeft dat ook in uw hart? Dat u de Liefde van Jezus wilt delen?

Vele kerken staan te popelen om hun geloof liefdevol uit te dragen. Aan kwetsbare kinderen, aan gevangenen en kerkplanters. Maar het ontbreekt hen vaak aan kennis en materiaal. Daarin wil Stichting Antwoord heel graag voorzien. Hun wens is ons doel. Doet u mee? Geef om zending, want alleen Jezus redt!Antwoord Actueel

Gevangeniswerk Rusland
Land: Rusland
Stichting Antwoord is al lang verbonden met de gevangenen in Rusland. Over gevangenen en geloofsvervolgden is voor de revolutie al veel gepubliceerd. Nu zijn het wetsovertreders die gevangen zitten. Althans het overgrote deel.
» Lees meer over dit project27 november   2015
Theoloog op grassrootlevel Onlangs sprak ik de rector van een theologisch seminarium over zijn curriculum: "Wij stromen over van systematische theologen, maar praktische theologen zijn bijna niet te vinden." Positief voor mij want ik ben een praktische theoloog. Mijn scriptie gaat over de praktijk van de voorouderverering binnen christelijk Afrika en ik houd ervan om Bijbelse principes tot op 'grassrootlevel'* praktisch te maken.
Lees verder »
13 november   2015
Om eerlijk te zijn wilde ik de uitnodiging niet aannemen. Wat heb ik nu te vertellen aan gehandicapten die in midden Mozambique leven onder erbarmelijke omstandigheden? Dat kunnen toch veel beter de lokale medewerkers van het centrum doen? Of misschien de zendelingen die dit bijzondere werk voor gehandicapten hebben opgezet.
Lees verder »
06 november   2015

Ik voel het meteen over mij heen komen, nog voordat ik het vliegtuig uitstap. Hoewel het bijna drie  jaren geleden is, dat ik voor het laatst voet op Afrikaanse bodem zette, hoef ik er geen enkele moeite voor te doen.

Lees verder »