Stichting Antwoord

Stichting Antwoord is een interkerkelijke zendingsorganisatie. Wij investeren wereldwijd in kerken en organisaties (partners). Het is ons verlangen dat deze kerken een krachtig getuigenis in hun eigen omgeving zijn.


Samen met onze professionele partners trainen wij plaatselijke  kerkelijke (jeugd)leiders, leiden wij hen tot evangelist op en geven wij hen Bijbels en geestelijke lectuur. Hierdoor:

  • worden duizenden kinderen en volwassenen door gedreven mensen met het Evangelie bereikt;
  • sluiten de programma's goed aan bij de taal en cultuur;
  • en is de kwaliteit van onze projecten gewaarborgd.


Antwoord Actueel

Gevangeniswerk Rusland
Land: Rusland
Stichting Antwoord is al lang verbonden met de gevangenen in Rusland. Over gevangenen en geloofsvervolgden is voor de revolutie al veel gepubliceerd. Nu zijn het wetsovertreders die gevangen zitten. Althans het overgrote deel.
» Lees meer over dit project22 juli   2014
Doe mee met de Bike Boat Tour 2014 van Stichting Antwoord!

ANDIJK – Op zaterdag 13 september 2014 houdt Stichting Antwoord een sponsorfietstocht. Deze Bike Boat Tour heeft als doel geld op te halen voor studenten in Soedan, zodat zij een goede opleiding kunnen volgen tot kerkelijk leider. We fietsen vanuit Andijk naar Friesland, vanwaar we met de boot naar Enkhuizen gaan. Sportieve fietsers worden gevraagd, want er wordt gefietst met zo’n 25 km per uur.

Lees verder »
01 juli   2014
Ons Jaarverslag 2013 is nu digitaal beschikbaar.
Lees verder »
18 juni   2014
Enada is een meisje van 11 jaar. Ze luistert regelmatig naar christelijke radioprogramma’s en ze heeft zelf ook via de radio haar verhaal verteld. Hierdoor hoorden ook andere kinderen haar verhaal. “Mijn ouders gaan niet naar de kerk, maar ze vinden het wel goed dat ik ga. Ik lees regelmatig in mijn Ontdekkingsbijbel. Ik zou het allerliefste willen dat mijn papa en mama ook in Jezus gaan geloven.” Dit is slechts een van onze projecten waar het goede nieuws wordt verspreid. Meer weten over onze projecten? Stuur een e-mail naar info@antwoord.org en wij nemen contact met u op!
Lees verder »