Stichting Antwoord

Stichting Antwoord is een interkerkelijke zendingsorganisatie. Wij investeren wereldwijd in kerken en organisaties (partners). Het is ons verlangen dat deze kerken een krachtig getuigenis in hun eigen omgeving zijn.


Samen met onze professionele partners trainen wij plaatselijke kerkelijke (jeugd)leiders, leiden wij hen tot evangelist op en geven wij hen Bijbels en geestelijke lectuur. Hierdoor:

  • worden duizenden kinderen en volwassenen door gedreven mensen met het Evangelie bereikt;
  • sluiten de programma's goed aan bij de taal en cultuur;
  • en is de kwaliteit van onze projecten gewaarborgd.


Antwoord Actueel

Gevangeniswerk Rusland
Land: Rusland
Stichting Antwoord is al lang verbonden met de gevangenen in Rusland. Over gevangenen en geloofsvervolgden is voor de revolutie al veel gepubliceerd. Nu zijn het wetsovertreders die gevangen zitten. Althans het overgrote deel.
» Lees meer over dit project24 maart   2015
Beste vrienden van Stichting Antwoord,

Wij hebben een mooie actie via Gospel.nl! Daar kun je 5% korting krijgen op je bestelling, zoals dvd’s, CD’s en gifts. Deze actie is nog geldig tot en met 31 maart 2015. Maak nog snel gebruik van deze actie!
Lees verder »
03 maart   2015
Beste vrienden,

Elke keer als u via internet bij bekende winkels iets koopt, kunt u gratis doneren. Stichting Antwoord krijgt namelijk van de webwinkel een percentage van uw aankoopbedrag, als u uw aankoop via een link op onze website doet. Dat kost u niets extra.
Lees verder »
03 maart   2015
Stichting Antwoord heeft nu een Corporate Bochure om uitdelen aan ambassadeurs, partners en geinteresseerden. Waarin kort en bondig de pijlers van Antwoord worden beschreven en wat Stichting Antwoord nu precies doet.
Lees verder »