Blijf altijd op de hoogte van ons
laatste nieuws!

Schrijf u in voor onze digitale
nieuwsbrief op de homepage.  Nieuws van Antwoord

20 juni   2012
Nieuwe directeur Stichting Antwoord
Per 18 juni 2012 is Benjamin Zandvliet uit Wageningen benoemd tot directeur van Stichting Antwoord te Andijk. 

Benjamin (27) heeft ruime commerciële ervaring bij organisaties, zowel regionaal, nationaal als op Europees niveau. Hij was ondermeer sales consultant bij diverse commercieel ingestelde bedrijven. In recent verleden was hij werkzaam als Rayonmanager bij het kennis- en adviescentrum voor de Nederlandse Bakkerij (NBC) te Wageningen. 

Benjamin Zandvliet: “ Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij deze ambitieuze stichting die al veel heeft bereikt om ervoor te zorgen dat het evangelie zich daadkrachtig heeft kunnen verspreiden over de hele wereld. Het is een voorrecht om bij een stichting als Antwoord aan het werk te gaan en de Heer op deze manier te mogen dienen. De tijd is rijp om het bewustzijn en draagvlak nu verder uit te bouwen Het is prachtig om deze uitdaging samen met de vele partners van de stichting aan te gaan.”

Dirk-Jan Otte, secretaris Stichting Antwoord: “ We gaan met Benjamin aan een nieuwe periode beginnen waarbij meer dan ooit tevoren we een beroep willen doen op actieve en bewogen medegelovigen. De woorden van Mattheus 28:19 zijn nog steeds actueel. Wij mogen uit gaan om het goede nieuws te vertellen! Helpt u mee? ”

Werkgroepen
Per heden zoekt Stichting Antwoord ook 8 ambassadeurs die zich vrijwillig voor gemiddeld 8 uur per week willen inzetten. Deze ambassadeurs zullen regionaal actief zijn voor Stichting Antwoord en leiding geven aan de te vormen werkgroepen. De ambassadeur en bijbehorende werkgroep worden ingezet om Stichting Antwoord te ondersteunen met fondswerving, acties en het genereren van naamsbekendheid. Stichting Antwoord onderschrijft dat de inzet vele vrijwilligers uitermate belangrijk zijn om de projecten te kunnen blijven steunen.

Over Stichting Antwoord
Stichting Antwoord is, sinds 1973, een interkerkelijke zendingsorganisatie die wil investeren in de lokale kerken. We verlangen er naar dat deze kerken een krachtig getuigenis kunnen zijn in hun eigen omgeving. Ons doel is dat de wereldwijde gemeente van Jezus Christus zal groeien en bloeien en dat het Evangelie verspreidt word over de hele wereld.


Reageer op dit bericht:
Verzenden
Reacties